КОИ СМЕ НИЕ!

Ние сме динамична фирма бързо развиваща се на пазара на сглобяеми къщи с метална конструкция. Нашите специалисти са с дългогодишен опит в строителството по немски стандарти.

Нискоенергийните къщи които строим са по немска технология.

Фирмата разполага с добър екип от проектанти и архитекти за разработването на вашите индивидуални проекти за вашият дом.

С качеството на продуктите си и коректно отношение към клиентите си, фирмата ни гарантира перфектното изграждане на вашият дом.


ОСНОВНА ДЕЙНОСТ

Проектиране и изграждане на:

  • Нискоенергийни ефективни сглобяеми къщи.
  • Производствени халета от метална конструкция

Съдействие пред всички институции за изготвяне на цялостна документация на къщата в най-кратки срокове.

 

Медиите за ЕВРО ДОМ ДИЗАЙН

Модерни като технология и дизайн къщи по немски модел навлизат в България и Силистра


Огнян Огнянов - управител на Евро Дом Дизайн ЕООД

Статия: Порталът на Силистра

 


 

 

 

ЕВРО ДОМ  ДИЗАЙН ЕООД участва във втората Балканска конференция на МСП, която се проведе на 07 юни 2018 г. в гр. София. Събитието се проведе в унисон с Българското председателство на Съвета на ЕС .

Балканска конференция на МСП – София 2018, е с мото: “Успех = Иновации + Пазари + Финанси + Дигитализация” и се организира от Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес - Обединени Бизнес Клубове (ОБК), със специалната подкрепата на “Изпълнителна агенция за насърчаване на малки и средни предприятия” (ИАНМСП) и “Българска агенция за инвестиции” (БАИ) при Министерство на Икономиката.

ЕВРО ДОМ  ДИЗАЙН ЕООД беше наградена със Сертификат за номинация в категорията СОЦИАЛНО ОТГОВОРНО ПРЕДПРИЯТИЕ.